Новини от Кинезитерапия

Обявяването на извънредното положение в България, завари „Национална специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация“ ЕАД пред приключване на ремонта по обновяване на масажните кабини и салонът за гимнастика в Кинезитерапия.

Четири нови кабини очакват пациентите за масажни процедури от 1 юни 2020 година.

Салонът за гимнастика също е обновен.

Създадохме и четири нови лекарски кабинета, които се намират на първият етаж на стационарната сграда, за да улесним достъпа на пациенти, нуждаещи се от амбулаторно лечение или хоспитализация.

Ремонтните дейности започнаха малко преди пандемията да се разпространи в световен мащаб и приключиха ден преди в България да бъдат обявени извънредните мерки за ограничаване на социалните контакти. Така, НСБФТР – ЕАД успя да завърши започнатото обновяване, но се наложи пациентите да изчакат.

Капиталовите средства, вложени в спешния ремонт на Кинезитерапия, са отпуснати от Министерството на здравеопазването.

Днес можем да кажем, че желанията се сбъдват, ако полагаме усилия да ги осъществим – „Национална специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация“ ЕАД продължава да се грижи за здравето на своите пациенти, продължаваме да обновяваме и променяме базата по начини, които да бъдат най- подходящи и комфортни за нуждаещите се от нашите професионални грижи.

Заедно можем повече и се надяваме, че въпреки трудностите, до края на тази година ще извършим и планираният ремонт на допълнителните помещения за водни процедури.