Повече нови апарати – повече възможности за разнообразни процедури

За по- малко от година, „Национална специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация“ ЕАД успя да завърши три проекта за изграждане, обновяване и ремонт: изграден е новият Център за балнео- и калолечение; обновени са масажните кабини и салонът за гимнастика в Кинезитерапия; изградени са четири нови лекарски кабинета.

Но освен обновена и модернизирана база, за нашите пациенти са необходими и апарати и техника, които да предоставят възможност за изпълнение на още повече процедури.

Днес можем да се похвалим, че през последните месеци, успяхме да закупим нов апарат за шоковълнова (shock wave) терапия; апарат за компресивна терапия – Лимфодренажен апарат; нагреваеми ергономични легла; вани – комбинирани тангентор, хидромасажна, перлена, ароматна и лечебен душ – класически с минерална вода (целогодишно ползване).

В очакване сме и на доставянето на СРМ апарати Артромот за раздвижване на долен и на горен крайник.

За всички, които изявяват желание да посещават Лечебния плаж на болницата – студеното време и дъждовете отложиха отварянето му, но от 8 юни, сме в готовност да Ви посрещнем на трите басейна и тази година.

Това лято тепърва ще поднася своите изненади, а ние – ще Ви предоставяме все повече и нови предложения за разнообразни физиотерапевтични процедури.

София, бул. „Овча купел“ № 2-В – мястото, където ние се грижим за Вашето здраве.