Отново на плаж – откриване на сезон 2019-та

Седем месеца след последното потапяне в минералната вода в нашите басейни, дойде време да ги напълним отново и да открием сезон 2019-та.

Изчакахме дъждовете да намалеят, слънцето да ни затопли и от началото на втората седмица на месец юни 2019 година отново отваряме за посетители лечебния минерален плаж на „Национална специализирана болница за физикална терапия и рехабилитация“. Надяваме се да задоволим най- нетърпеливите и да ви посрещнем и тази година на трите басейна с минерална вода, като единият от тях продължава да бъде предназначен само за дами – нашият Евин плаж.

От 10 юни, когато ще стартираме новия сезон, на територията на комплекса отново ще има заведение, което предлага храни и напитки, ще продължим и с подводната гимнастика, която в началото на сезона, ще бъде съобразена с температурите и ще се провежда от 11:00 ч. всеки работен ден.

Очакваме ви и тази година да се възползвате от лечебните свойства на минералната вода (повече за нейните свойства можете да прочетете тук), която е с температура около 28 градуса – всеки ден от 08:30 ч. до 18:30 ч. в лечебен плаж на НСБФТР – ЕАД, кв. „Овча купел“.